آموزش پخت چیز کیک فوری

مواد لازم:

  • بيسكويت ساده: 200 گرم
  • كره: 100 گرم
  • پنير خامه‌اي: 200 گرم
  • خامه: 200 گرم
  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  • ژله آناناس: يك بسته
  • ژله توت فرنگي: يك بسته
  • شكر: نصف ليوان (اگر دوست داريد شيرين باشد)
  • يخ: چهار حبه

طرز تهیه:

1. بيسكويت را با دست خرد و با كره آب شده خوب مخلوط كنيد تا شكل خميري به خودش بگيرد، بعد كف يك ظرف سلفون بكشيد و بيسكويت را در قالب ريخته و با ته ليوان صاف كنيد و داخل فريزر بگذاريد. 

2. حالا پنير خامه‌اي، وانيل و شكر را خوب هم بزنيد و خامه را به آن اضافه كنيد. در يك ظرف ديگر ژله آناناس را با نصف ليوان آب جوش مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا ژله كاملا حل شود، چهار حبه يخ را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا سرد شود، بعد ژله را به پنير اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود. 

3. پنير را به بيسكويت اضافه كرده و روي آن را كاملا صاف كنيد و داخل يخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگي را با يك ليوان آب جوش و چند تكه يخ مخلوط مي‌كنيد و وقتي چيزكيك كاملا سفت شد، ژله را به آرامي روي آن بريزيد و دوباره داخل يخچال بگذاريد تا كاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌هاي سلفون را بكشيد و به آرامي چيزكيك را از ظرف جدا كنيد. به همين راحتي. 


فوت كوزه‌گري:

 براي اضافه كردن ژله به پنير حتما صبر كنيد تا ژله خنك شود، در غير اين صورت پنير حالت يكدستي خود را از دست مي‌دهد.